175 g mandelmel
½ tsk knust ingefær
½ tsk kardemomme
1 tsk bagepulver
100 g kokospalmesukker
4 æg
Skallen fra 1 økologisk appelsin

Appelsinkage

Sådan gør du

Del æggeblommer og æggehvide i hver sin skål.

Skål 1: Æggeblommer, halvdelen af sukker og appelsinskal piskes til en luftig æggesnaps.

Skål 2: Bland mandelmel, ingefær, kardemomme og bagepulver sammen. Tilsættes i æggesnapsen og rør det sammen til en ensartet masse.

Skål 3: Pisk æggehviderne til en luftig masse, tilsæt løbende den sidste halvdel af sukker. Pisk til æggehviderne er stive.

Vend æggehviderne i æggeblommemassen. Sørg for at vende rundt, til dejen er ensartet og samlet.

Hældes i en smurt form, bages 20 min ved 200 ° 

Velbekomme