175 g mandelmel
½ tsk knust
ingefær
½ tsk kardemomme
1 tsk bagepulver
100 g kokospalmesukker
4 æg
Skallen fra 1
økologisk appelsin
Sådan gør du
Del æggeblommer og æggehvide i hver sin
skål.
Skål 1: Æggeblommer, halvdelen af sukker og
appelsinskal piskes til en luftig æggesnaps.
Skål 2: Bland mandelmel, ingefær, kardemomme og
bagepulver sammen. Tilsættes i æggesnapsen og rør
det sammen til en ensartet masse.
Skål 3: Pisk æggehviderne til en luftig masse,
tilsæt løbende den sidste halvdel af sukker. Pisk til
æggehviderne er stive.
Vend æggehviderne i æggeblommemassen. Sørg for
at vende rundt, til dejen er ensartet og samlet.
Hældes i en smurt form, bages 20 min ved 200
°
Velbekomme