Først et tak til Louisa Lorang, som jeg finder som en kæmpe inspirationskilde på mange fronter! 
Her har jeg fundet inspiration i hendes Chokolademuffins, men da jeg ikke tåler flere af ingredienserne har jeg bygget min egen opskrift - værsgo og velbekomme (de kan være vanedannende!)

 
Chokolademuffins på sorte bønner
250 g kogte sorte bønner (vægt efter kogning)
½ dl olivenolie
2 bananer
2 æg
3 spsk cacaopulver
50 g kokosblomst sukker
½ tsk natron
1 tsk bagepulver

Sådan gør du

Sæt bønnerne i blød og kog dem efter anvisning.
Alle ingredienser hældes i en god blender - hæld bønnerne i lidt efter lidt, hvis din motor er mindre stærk. 

Når din dej er lind og glat fordeles den i muffinforme, fyldes ca 2/3 op.
Bages ved 200 °  i ca 15-20 min. 
Brug evt en stegenål til at teste om dejen stadig hænger ved. 

Kan med fordel serveres som en del af en dessert tallerken, tilbehør kunne være en god rabarberkompot, vaniljeis eller frisk frugt. 
Men også blot som en himmelsk mundfuld, fungerer kagerne fint.

Velbekomme