Først et tak til Louisa Lorang, som jeg finder som en
kæmpe inspirationskilde på mange fronter!
Her har jeg fundet inspiration i hendes Chokolademuffins, men da jeg ikke tåler flere af ingredienserne har jeg bygget min egen opskrift - værsgo og velbekomme (de kan være vanedannende!)
Her har jeg fundet inspiration i hendes Chokolademuffins, men da jeg ikke tåler flere af ingredienserne har jeg bygget min egen opskrift - værsgo og velbekomme (de kan være vanedannende!)
250 g kogte sorte bønner (vægt efter kogning)
½ dl olivenolie
2 bananer
2 æg
3 spsk cacaopulver
50 g kokosblomst sukker
½ tsk natron
1 tsk bagepulver
Sådan gør du
Sæt bønnerne i blød og kog dem efter
anvisning.
Alle ingredienser hældes i en god blender - hæld
bønnerne i lidt efter lidt, hvis din motor er mindre
stærk.
Når din dej er lind og glat fordeles den i muffinforme,
fyldes ca 2/3 op.
Bages ved 200
° i ca
15-20 min.
Brug evt en
stegenål til at teste om dejen stadig hænger
ved.
Kan med fordel serveres
som en del af en dessert tallerken, tilbehør kunne være
en god rabarberkompot, vaniljeis eller frisk
frugt.
Men også blot som
en himmelsk mundfuld, fungerer kagerne fint.
Velbekomme