Tænd ovnen på 200°
Hæld smør og vand i en gryde, kog det op til
smøret er smeltet.
Vend mel i gryden, vær klar med et piskeris - det skal
gå hurtigt og der skal røres til, så der ikke kommer
klumper.
Hæld dejen i en skål og pisk her efter 2 æg i,
et af gangen. Dejen er rørt færdig når den er helt
glat.
Sæt dejen på en bageplade med 2 teskeer, der bliver
ca 12 boller. Sæt pladen i den varme ovn. Der må IKKE
åbnes de næste 15 min!!
Bagetid ca. 20-25 min
Du kan teste om de er færdige ved at tage en ud, falder den
sammen skal de have lidt endnu.
Lad bollerne køle ned, fyld med dit favorit fyld. I dag
blev de her fyldt med laktosefri flødeskum, blandet op med
brombær marmelade. Ovenpå et tyndt lag flødeskum
drysset med frysetørret brombær.
Mums de blev gode - og kan så absolut også bruges
på andre årstider end ved fastelavn.