Gulerodskage uden gluten og laktose
150 g kokossukker
100 g majsmel
75 g sorghum (også kaldet durramel)
1 tsk husk (den gule)
1 tsk
bagepulver
½ tsk natron
1½ tsk ægte kanel
1 knsp knust nelliker
1 knsp salt
200 g reven gulerod
1 dl olivenolie
2 æg
Sådan gør du
Riv gulerødderne, bland olie og æg der
i.
Bland alle de tørre ingredienser sammen, rør godt
rundt så det godt bliver blandet. Hæld det tørre i
det våde og derefter op i en form, jeg bruger en rund 20
cm.
Bages ca 30-35 min v. 200
°, prik i
midten af kagen med en kødnål eller lign. Når dejen
ikke længere hænger ved, er kagen
færdig.
Vend kagen ud på en
rist og lad den køle af.
Smør den evt op med
laktosefri creamcheese rørt med lidt kokossukker og
vaniljepulver, eller spis den som den er.