Påskemuffins
1 dåse kikærter
3 æg
½ dl olivenolie
½ dl kokossukker
1 dl kokosmel
Saft og skal af 1 citron
½ tsk vaniljepulver
1 tsk bagepulver
½ tsk natron
Florsukker
3 æg
½ dl olivenolie
½ dl kokossukker
1 dl kokosmel
Saft og skal af 1 citron
½ tsk vaniljepulver
1 tsk bagepulver
½ tsk natron
Florsukker
Vand
Gul farve
Evt farve til øjne og næb.
Evt farve til øjne og næb.
Sådan gør du
Tænd ovnen 200*
Dejen blender du sammen, først kikærter, æg og olie. Hæld resten af ingredienserne i og blend til dejen er glat og lind.
Fordel dejen i 8 muffinforme.
Bages i 15-20 min til de er lysbrune. Test med en kødnål at der ikke sidder dej fast når du trækker den op.
Dejen blender du sammen, først kikærter, æg og olie. Hæld resten af ingredienserne i og blend til dejen er glat og lind.
Fordel dejen i 8 muffinforme.
Bages i 15-20 min til de er lysbrune. Test med en kødnål at der ikke sidder dej fast når du trækker den op.
Tages ud og køles ned.
Dækkes med glasur og pyntes
Dækkes med glasur og pyntes